EULAR 2022 | congress time schedule

Congress dates

The congress opens on Wednesday, 1 June 2022 and closes on Saturday 4 June 2022 for the live event. On-demand opens 5 June 2022 and closes 31 July 2022.

 

Wednesday, 01 June 2022

13:00 - 14:00

Opening Plenary Ceremony
14:15 - 15:30 (75 mins) Scientific sessions

15:30 - 15:45

Coffee Break & Exhibition Visit
15:45 - 16:15 (30 mins)

Meet the EULAR Experts

Consult the Experts (Sponsored)

16:15 - 16:30

Coffee Break & Exhibition Visit

16:30 - 18:00 (90 mins)

Abstract sessions

18:00 - 18:30

Exhibition closes

18:30 - 19:45 (75 mins)

Satellite Symposia

20:00 - open end

Networking Platform

 

Thursday, 02 June 2022

08:00 - 08:15 Exhibition opens

08:15 - 09:30 (75 mins)

Satellite Symposia

09:30 - 09:45

Coffee Break & Exhibition Visit

09:45 - 10:15 (30 mins)

Meet the EULAR Experts

Consult the Experts (Sponsored) 

10:15 - 10:30

Coffee Break & Exhibition Visit

10:30 - 12:00 (90 mins)

Abstract sessions

12:00 - 13:30 (90 mins)

Poster Tours & Viewing

13:30 - 14:45 (75 mins)

Scientific sessions

14:45 - 15:00

Coffee Break & Exhibition Visit

15:00 - 15:30 (30 mins)

Meet the EULAR Experts

Consult the Experts (Sponsored) 

15:30 - 15:45

Coffee Break & Exhibition Visit

15:45 - 17:00 (75 mins)

Scientific sessions

17:00 - 17:30

Exhibition closes

17:30 - 18:45 (75 mins)

Satellite Symposia

 

Friday, 03 June 2022

08:00 - 08:15 Exhibition opens

08:15 - 09:30 (75 mins)

Satellite Symposia

09:30 - 09:45

Coffee Break & Exhibition Visit

09:45 - 10:15 (30 mins)

Meet the EULAR Experts

Consult the Experts (Sponsored) 

10:15 - 10:30

Coffee Break & Exhibition Visit

10:30 - 12:00 (90 mins)

Abstract sessions

12:00 - 13:30 (90 mins)

Poster Tours & Viewing

13:30 - 14:45 (75 mins)

Scientific sessions

14:45 - 15:00

Coffee Break & Exhibition Visit

15:00 - 15:30 (30 mins)

Meet the EULAR Experts

Consult the Experts (Sponsored) 

15:30 - 15:45

Coffee Break & Exhibition Visit

15:45 - 17:00 (75 mins)

Scientific sessions

17:00 - 17:30

Exhibition closes

17:30 - 18:45 (75 mins)

Satellite Symposia

 

Saturday, 04 June 2022

08:45 - 09:00 Exhibition opens
09:00 - 10:15 (75 mins)

Scientific sessions

10:15 - 11:45 (90 mins)

Poster Tours & Viewing

11:45 - 12:00

Coffee Break & Exhibition Visit

12:00 - 13:15 (75 mins) Scientific sessions
13:15 - 14:15 (60 mins) Highlights sessions
14:15 - 14:30 Exhibition closes